نمای دو پوسته چیست

نمای دو پوسته چیست؟

مسئله ی صرفه جویی در مصرف انرژی موضوع بسیار مهمی است و بخش مهمی از طراحی هر ساختمانی را در بر می گیرد. صرفه جویی در منابع انرژی نه تنها به نفع محیط زیست است، بلکه در درازمدت تأثیر بسزایی بر هزینه‌های ساکنین یک ساختمان خواهد داشت. روش های مختلفی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی وجود دارد که از جمله ی آنها می توان به انتخاب نمای دو پوسته اشاره کرد. نمای دو پوسته یکی از مدرن ترین ترفند ها در طراحی نما است که مشخص شده در صرفه جویی در مصرف انرژی تاثیر بسزایی دارد؛ اما این نما چطور ساخته می شود و چطور می تواند در مصرف انرژی صرفه جویی کند؟

انواع پوسته های ساختمانی

ورق های آهنی

ورق های آلومینیومی

ورق های آلومینیوم کامپوزیت

جزئیات نمای دو پوسته

قیمت نمای دو پوسته

چطور می توانید این نما را برای ساختمانتان اجرا کنید؟

 

در طراحی نمای دو پوسته از دو لایه ی فاصله دار استفاده می کنند که هوا در بین آنها به دام می افتد و به عنوان یک عایق دمایی عمل می کند. این عایق در زمستان مانع از سرد شدن داخل خانه شده و در تابستان باعث می شود هوای سرد داخل خانه به بیرون درز پیدا نکند. در نتیجه ساکنین انرژی کمتری برای سرمایش و گرمایش فضا مصرف می کنند. جنس این دو لایه می تواند متفاوت باشد اما عموماً از شیشه های تک و دو جداره است. در ادامه بیشتر در مورد جزئیات و قیمت این شیوه از طراحی نما صحبت می کنیم.

 

 

از نظر شما بهترین شرکت های معماری چه ویژگی هایی دارند؟

با ما همراه باشید تا از خدمات بهترین شرکت های معماری بیشتر بدانید

بهترین شرکت های معماری

 

 

 

انواع پوسته های ساختمانی

پوسته ها در طراحی نمای دو پوسته می توانند از متریال مختلفی ساخته شوند که هر کدام معایب و مزایای خاص خود را دارند. به طور کلی یکی از این پوسته ها عموماً شیشه است و پوسته ی داخلی را تشکیل می دهد. پوسته ی رویی اصولاً متریال مقاوم تری است که به بحث امنیت ساختمان نیز کمک می‌کند. در ادامه چند مورد از معروف ترین پوسته های بیرونی در طراحی نمای دو پوسته را با هم بررسی می کنیم.

 

 

ورق های آهنی

یکی از بهترین پوسته هایی که بیشتر معماران توصیه می کنند در طراحی نمای دو پوسته استفاده کنید، ورق های آهنی است. آهنی که در طراحی نمای دو پوسته استفاده می شود معمولاً دو میلی متر ضخامت دارد و می توان آن را به اشکال مختلف به کار برد. از حالت پنجره ای گرفته تا حالت یکپارچه. انتخاب طرح آن به این بستگی دارد که شما بخواهید چقدر از نمای داخلیِ ساختمان، از بیرون دید داشته باشد. از این منافذ بین این پوسته در ساختمان های عمومی بیشتر است و در ساختمان های مسکونی به دلیل افزایش حریم شخصی کوچکتر می شود. در هر حال اندازه ی آن به حدی است که مانع از ورود نور به داخل ساختمان نشود.

 

 

نمای دو پوسته با ورق های آلومینیومی

 

 

ورق های آلومینیومی

یکی دیگر از متریالی که در نمای ساختمان از آن استفاده ی زیادی می شود، ورق های آلومینیومی است که سبک تر از آهن هستند و به مقاومت ساختمان در برابر زلزله کمک می‌کنند. با این حال رنگ آمیزی آنها نسبت به ورق های فلزی دشوارتر است و رنگ روی آن باید ضخامت بیشتری داشته باشد تا در برابر شرایط جوی دوام بیاورد.

 

 

ورق های آلومینیوم کامپوزیت

یکی از جدیدترین متریالی که در طراحی نمای دو پوسته از آن استفاده می شود، ورق آلومینیوم کامپوزیت است. این ورق نه تنها سبک است بلکه نیاز به رنگ آمیزی هم ندارد و در نتیجه سرعت اجرای آن در طراحی نما بسیار بالاتر است. با این حال این متریال هم مانند سایر متریال ها مشکلات خود را دارند. به عنوان مثال نمای داخلی این ورق جلوه ی زیبایی ندارد و در نتیجه در بسیاری از ساختمان ها از آن استفاده نمی شود.

 

 

برترین شرکت های طراحی و معماری جهان در سال 2021 کدم اند؟

برترین شرکت های طراحی نما و معماری جهان در سال 2021

 

 

جزئیات نمای دو پوسته

نمای دو پوسته از یک سیستم کلی پیروی می کند. سیستمی که در پنجره های دو جداره هم به کار می رود: به دام انداختن هوا. این هوای به دام افتاده به عنوان یک عایق عمل می کند و مانع از انتقال انرژی بین درون و بیرون ساختمان می شود. مسئله ی جریان هوا در این ساختمان ها اهمیت زیادی دارد. از نظر جریان هوا انواع نمای دو پوسته را می توان به دو گروه کلی تقسیم کرد:

1. تهویه شونده:

در این حال هوای به دام افتاده در بین دو پوسته در حال جا به جایی است. این جا به جایی می تواند به روش های مختلف از جمله دستگاه های مکانیکی یا به صورت طبیعی انجام شود. جریان هوا باعث می شود دمای هوا در بخش های مختلف ساختمان علی رغم ارتفاعشان یکسان باشد.

2. بدون تهویه:

در این دسته از نماهای دو پوسته هوای به دام افتاده بین دو پوسته جابه جا نمی شود و ثابت است. این موضوع باعث می شود دما در بخش های مختلف هم متفاوت باشد و به صورت طبیعی بخش های بالایی گرمتر از بخش های پایینی باشند.

 

 

قیمت نمای دو پوسته

تعیین قیمت نمای دو پوسته به طور کلی ممکن نیست قیمت اجرای این نما به میزان زیادی تحت تأثیر شرکت اجرا کننده، متریال به کار رفته، نوع تهویه ی هوا، تعداد طبقات ساختمان و ... بستگی دارد. شما می توانید بعد از پایان طراحی ساختمان و انتخاب متریال مناسب، برآورد قیمتی را انجام دهید.

 

 

نمای دو پوسته

 

 

چطور می توانید این نما را برای ساختمانتان اجرا کنید؟

یکی از بهترین شرکت های طراحی نمای دو پوسته و اجرای آن، شرکت مهندسین مشاور چینه ایوان پردیس است. کارشناسان مجموعه ی ما می توانند بسته به هدف کاربری ساختمان شما بهترین نماهای دو پوسته را برایتان طراحی و اجرا کنند تا ساختمان شما هم نمای زیبایی داشته باشد و هم بتوان در آن از هدر رفت انرژی جلوگیری کرد. کارشناسان ما در گروه ایوان پردیس به شما کمک می کنند که متریال مناسب برای این پوسته ها را انتخاب کرده و هر کدام از روش های تهویه‌ای که می خواهید را در آن اجرا کنید.
اگر می خواهی از نمای دو پوسته برای ساختمان خود استفاده کنید، تنها کافی است با کارشناسان مجموعه ی ما تماس بگیرید تا آنها شما را راهنمایی کنند و یک برآورد قیمتی برایتان انجام دهند تا بتوانید دید بهتری از آنچه که در انتظارتان قرار دارد به دست آورید.

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به مهندسین مشاور چینه میباشد.

[ طراحی وب سایت و سئو | امپریال برند ]